Zeer veel mogelijkheden met een sticker

  • door
muursticker

Een muursticker is bij de meeste mensen bekend als een afbeelding op de muur, of de bekende spreuken die worden aangebracht op de muur. Maar wist je dat er heel veel andere mogelijkheden zijn met een sticker, en niet vergeten de plaats waar deze op te plakken? Bij plakhetzelf.nl kun je namelijk je eigen sticker ontwerpen, wat je daarop wilt hebben bepaal je helemaal zelf. Een leuke foto, een tekst, een logo, je huisnummer op de voordeur je kan er werkelijk alle kanten mee op.

muursticker

Geschikt voor iedere ruimte

Een sticker voor op de muur wordt allang niet meer alleen thuis gebruikt, bedrijven maken er ook een hele lange tijd gebruik van. Om bijvoorbeeld een andere sfeer te creëren binnen een bedrijf. Een wachtrij van een tandarts is in veel gevallen een saaie witte ruimte, maak bijvoorbeeld van een muur een mooi groen bos met een sticker. Je hebt direct een heel andere wachtkamer en mensen voelen zich ook prettiger. Zo zijn er vele voorbeelden te bedenken voor een muursticker.

muursticker

Maak je eigen behang

Van een muursticker kun je ook een geheel eigen ontwerp behang maken, stel je voor dat je precies op de muur hebt hangen wat jij zelf hebt ontwikkeld. Een sticker van textiel kun je namelijk in allerlei soorten prints, motieven en ontwerpen laten maken. Creëer zelf een full colour sticker voor op de muur, laat eventueel de kenmerken van je bedrijf of dienst erin terugkomen. Bij plakhetzelf.nl kan dit namelijk, jij bepaald zelf wat je wel of niet op de sticker wilt hebben. Maak nu die unieke sticker die niemand anders heeft.