Wat je absoluut niet moet doen als je naar een medium gaat

  • door

Een medium heeft de gave om te communiceren met de geesten. Door middel van paragnostenchats is het mogelijk om in gesprek te komen met een medium, maar er zijn een aantal dingen die je absoluut niet moet doen als je een gesprek voer met een medium. 

Stellen van vragen

Het is niet de bedoeling dat jij de medium continu gaat belasten met vragen. Het is van belang dat jij het medium aan het woord laat en het medium zal je vervolgens genoeg vertellen. Als een medium jou een vraag stelt, dan moet je zeker antwoord geven, maar stel de vragen niet uit jezelf. Door vragen te stellen ga je zelf namelijk nadenken en dit kan ervoor zorgen dat de chat die je hebt met een medium minder zuiver is.

Negatieve instelling

Op het moment dat je zelf in je hoofd hebt dat het niet gaat lukken, dan merkt je medium dat ook. Je maakt het dus moeilijker voor het medium als je er vanuit gaat dat het niet gaat lukken. Zorg er dus voor dat je een positieve instelling hebt. Je hebt er immers voor betaald en het zal zonde zijn als je er niet het beste uit haalt. 

Helpen

Geef de medium niet te veel informatie en antwoord vooral met ja, nee, misschien of weet ik niet. Als je helpt met het geven van antwoorden dan kan dit ervoor zorgen dat je het consult zelf een bepaalde draai geeft en dat is niet de bedoeling. Laat een medium aan het woord, zodat jij zoveel mogelijk uit jouw consult kan halen. Dat is namelijk ook waarvoor je een consult aangevraagd hebt. 

Gesloten houden

Dit is een beetje hetzelfde hebben als een negatieve instelling. Je zal open moeten staan wil je ervoor zorgen dat je contact krijgt met een overledenen. Als je alleen open staat voor één iemand is de kans klein dat je iemand anders spreekt waarvan je een boodschap zal kunnen waarderen. Hou dus alle opties open en probeer je niet op één situatie te focussen.