Tip voor een leuke escape room in Arnhem

  • door
Escape-room-Gelderland

Ben je op zoek naar escape room Arnhem voor een leuk personeelsuitje? Dan raad ik je aan om eens een bezoek te brengen aan de website van Escape Room Gelderland.

Erg hoge klantenbeoordelingen en een overzichtelijke website 

Toen ik zelf op het internet op zoek ging naar escape room Arnhem kreeg ik erg veel zoekresultaten van veel verschillende escape rooms in Gelderland. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Escape Room Gelderland mij het meeste aan. De website van deze escape room is namelijk erg overzichtelijke en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het een erg uitdagende escape room is en er is een filmpje op de website te vinden waar alles wordt uitgelegd. Op de website zijn ook de klantbeoordelingen te vinden van de voorgaande klanten die allemaal super tevreden zijn. Dit sprak mij persoonlijk super erg aan waardoor ik besloot om het idee voor te leggen aan mijn collega’s.

Escape-Room-Gelderland-ontvangstruimte

Een zeer leuk en uitdagende dag 

Mijn collega’s leek het allemaal ook een erg leuk idee om een bezoek aan deze escape room te brengen. We hebben door middel van samenwerking de raadsels van de escape room op kunnen lossen. We hebben een super leuke en vooral erg leuke en uitdagende dag gehad. Daarom raden we deze escape room ook aan iedereen aan die op zoek is naar een leuk personeelsuitje.