Je zieke collega verrassen met leuke cadeaus

  • door

Het thuiswerken heeft ervoor gezorgd dat we onze collega’s weinig zien en spreken. Ondanks dat het thuiswerken voor de meeste mensen goed bevalt, gaat de voorkeur uit naar een gezonde mix. Een paar dagen op kantoor en een paar dagen thuiswerken. Voor de komende tijd zitten de meeste mensen nog thuis te werken. Is je collega ziek geworden? Dan kun je je collega op verschillende manieren verrassen met een kleinigheidje om toch te laten zien dat je aan hem of haar denkt ondanks dat je elkaar een stuk minder ziet en spreekt.

Een gezamenlijk pakket cadeau geven

Samen met je collega’s kun je ervoor kiezen een pakket samen te stellen. Iedereen kan ervoor kiezen iets persoonlijks toe te voegen aan het pakket. Heb jij het veel over lezen met deze collega? Koop een boek als beterschapscadeau. Hebben jullie het veel koken en bakken? Koop een leuk kookboek of koop ingrediënten zodat hij of zij dit zelf kan maken wanneer hij of zij weer beter is. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het zelf te bakken en te bezorgen. Dit natuurlijk wel op afstand zodat je zelf niet ziek wordt! Met zijn alleen kun je er nog een kaart bij toevoegen met een lief bericht.

Een persoonlijk kleinigheidje

Je kunt er ook voor kiezen alleen iets te bestellen. Is het een collega waar je het op de werkvloer erg goed mee kon vinden altijd en is het uiteindelijk een vriend(in) geworden? Dan is een persoonlijk kleinigheidje nog leuker. Denk bijvoorbeeld aan een ballon bestellen en een kaart met een leuk, persoonlijk bericht erin geschreven. Ook kun je kiezen voor een bos bloemen of een fruitmand als beterschap. Wil je liever iets persoonlijkers geven zoals een snackpakket met al zijn of haar lievelingssnacks? Ook dat kun je online bestellen en laten afleveren!