Ideale wandtegel in Den Bosch gevonden

  • door
wandtegel Den Bosch

Samen met mijn vriendin heb ik een appartement gekocht in de binnenstad van Den Bosch. Het is een heerlijke woning waar we iedere dag samen genieten. In onze badkamer wilden we graag nieuwe wandtegels. Op vakantie hadden we in Londen mooie strakke witte wandtegels gezien in het hotel waar we sliepen. Die wilden we ook in ons appartement. Maar dat was nog niet zo eenvoudig om die te vinden. Deze ideale wandtegel in Den Bosch vinden, bleek een speld in een hooiberg. Voor mijn gevoel hebben we alle winkels afgezocht, op zoek naar die ideale wandtegel in Den Bosch. Maar hij was gewoon niet te vinden! Mijn schoonvader vertelde me over deze winkel. Zelf had hij er ook weleens tegels gekocht en was daar zeer tevreden over. En ik kwam er snel achter waarom. Wat een assortiment, wat een service en wat een lage prijzen! Hier had ik na zo lang zoeken niet meer op gerekend. En onze droomtegel hadden ze in het assortiment! Wat waren we blij!

wandtegel Den Bosch

Volop genieten

De wandtegels zijn prachtig, onze douche is een plaatje geworden. Echt net zo mooi als in die hotelkamer in Londen! Wat waren wij blij met deze winkel. Echt een aanrader!