Eindelijk af van de slapeloze nachten

  • door
topper 180x200

Slapeloze nachten en niet goed uitgerust wakker worden, dit zijn kenmerken wanneer je matras niet de goede steun meer geeft tijdens het slapen. Je houding is niet goed tijdens de slaap, je wordt vaak wakker en je spieren voel je goed als je uit bed stapt. Wil je hiervan af dan is een topper 180×200 de uitkomst voor je, op een voordelige manier heb je weer een goed matras waarop je wel lekker kunt slapen.

Uitgerust wakker

Voor ieder budget geschikt 

Iedereen heeft er recht op om lekker te kunnen slapen, wanneer je budget niet zo groot is dat je een matras kunt kopen dan biedt de topper 180×200 uitkomst. Maar ook als je geld wilt besparen, en wil een nieuw matras wil is het een aanrader. De topper heeft namelijk dezelfde eigenschappen als een geheel nieuw matras. Door eenvoudig de topper op je oude matras te leggen heb je weer de ondersteuning die nodig is om goed te slapen. Niet alleen thuis maar ook op vakantie kun je deze topper eenvoudig meenemen. 

Goede houding

Jarenlange ervaring van medewerkers

De medewerkers van Perfecthomeshop hebben meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen van matrastoppers. Omdat er geen gebruikt wordt gemaakt van dure merken voor de materialen kunnen de prijzen laag worden gehouden voor de consument. De toppers worden door het bedrijf zelf ontworpen, ook dit scheelt in de kosten. De ervaring heeft geleerd dat dure winkels niet nodig zijn, wanneer je goede producten levert verkopen deze zichzelf zonder enige vorm van reclame.