Een lange spiegel voor optisch bedrog

Als je een grote ingang hebt, is het gemakkelijker om er een eigen ruimte van te maken, maar als het smal is, kan het uitdagender zijn. Ongeacht de grootte van de foyer aan de voorkant, verdient hij nog steeds wat liefde. Een lange spiegel Het is dè decoratie die uw smalle gang een stuk ruimer doet lijken en deze gangspiegel verwelkomt meteen bezoekers, waardoor het zowel een nuttige als een esthetische toevoeging is.

Een passpiegel wil toch iedereen

Een hoge spiegel trekt de aandacht naar boven, waardoor de kamer meteen ruimer aanvoelt. Een smalle en een lange spiegel hoeft niet per se meer werk te betekenen als het gaat om het ophangen, ze werken net zo goed als ze tegen een muur worden geleund of in een hoek worden geplaatst. In mijn jeugdkamer had ik een houten passpiegel omdat mijn kasten niet voorzien waren van spiegels. Uren heb ik er gedefileerd! Ondertussen zit de tand des tijds op het exemplaar, maar een simpel likje witte verf erop en hij past perfect in mijn moderne badkamer.

Hoge slanke spiegels online bestellen

Introduceer stijl en elegantie in uw interieur met onze selectie hoge slanke spiegels. Deze items zijn zorgvuldig uitgekozen vanwege hun strakke ontwerp, waardoor ze perfect zijn voor kleinere woonruimtes. Deze spiegels worden vaak lang, dun of dun genoemd en zijn het perfecte stuk om een ​​decoratieve flair aan uw muur te geven zonder uw interieur te overweldigen. Ons assortiment omvat een selectie van wand- en vrijstaande spiegeldesigns. We hebben diverse afwerkingen en items met sierlijke lijsten die perfect passen in vrijwel elk decor, van traditioneel tot modern . Kunt u de lange spiegel die u zoekt niet vinden? Neem contact op met een van onze ervaren klantenserviceadviseurs die u graag zal helpen bij het vinden van een spiegel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *