E-liquid kopen met verschillen in kwaliteit

  • door

Je kent het vast wel: je staat in de winkel voor het rek met sigaretten en hebt een bepaalde voorkeur voor een merk. Is dit vanwege de naam van het merk, de smaak of juist het verschil in kwaliteit in jouw ogen? Veel mensen zeggen dat ze een ander merk slechter in kwaliteit vinden. In feite kan dit, als je sigaretten in een ander land koopt. Dit geldt echter ook voor een e-sigaret. E-liquids kopen in Nederland levert jou een andere kwaliteit op dan wanneer je een e-liquid uit China over laat komen.

Een e-liquid kopen met een certificaat

Een e-liquid kopen in Nederland geeft jou zekerheid dat er een ISO certificaat aan hangt. Met dit certificaat ben je verzekerd van goede kwaliteit en is ervan bekend waar een product vandaan komt. Veel leveranciers van liquids verkopen daarom ook uitsluitend liquids die aan het keurmerk voldoen. De liquids die uit China komen zijn niet altijd van even goede kwaliteit. Dit komt mede doordat er veel nep merken verkocht worden, terwijl dit bijna niet te onderscheiden is van het echte. De veiligheid kan hierdoor in het gering komen. Je moet daarom altijd bekijken waar een liquid vandaan komt.

Bekijk altijd welke liquids erin kunnen

Echter is niet altijd alleen de kwaliteit van belang wanneer jij een e-liquid kopen wilt. Zo moet je voor jezelf ook bepalen welke smaken je wilt hebben en welke behoeften er nog meer bij betrokken zijn. Ook is het per e-sigaret verschillend welk soort e-liquid in de clearomizer geschonken mag worden. Bekijk daarom ook goed de handleiding of vraag adviezen aan mensen die er verstand van hebben. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat er niets fout kan gaan bij het kopen van jouw nieuwe vloeistof.