Drogisterijen

  • door

Binnen de sector van de drogisterijen kan delive chat service van Chatkracht van toegevoegde waarde zijn. Binnen de sector drogisterijen is het van groot belang dat de klant van goed advies wordt voorzien. Hierdoor zijn de meeste chat service gericht en wordt er in een chat veel informatie gegeven.  

Door de live chat service van Chatkracht kan een klant 72 uur per week contact opnemen met de organisatie. Dit is bij een drogisterij van groot belang aangezien een klant ook last minute een vraag kan hebben over een product. Elke binnenkomende chat wordt binnen 30 seconden opgepakt. De live chat service van Chatkracht is geopend van 09:00 tot 21:00 uur op werkdagen, op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur.  Hierdoor worden de klanten ook te woord gestaan buiten de reguliere openingstijden van de organisatie.  

Bij het aangaan van een nieuwe samenwerking stelt Chatkracht altijd een kenniscentrum op. In dit kenniscentrum wordt informatie verzameld over de drogisterij. Dit kenniscentrum dient voorafgaand van het traject door de drogisterij worden opgesteld. Hierdoor is de informatie die wordt gegeven in de chat altijd betrouwbaar. Aangezien het om levensmiddelen gaat en producten bepaalde effecten op mensen kunnen hebben is het van groot belang dat de informatie valide is. Na aanleiding van de binnenkomende chats wordt het kenniscentrum aangepast en geüpdatet. Hierdoor kunnen steeds meer vragen die binnen komen via delive chat service van Chatkracht worden beantwoord.   

Chatkracht werkt erg transparant. Alle binnenkomende chats worden doorgestuurd naar de organisatie zodat het inzichtelijk is welke vragen en antwoorden er worden gesteld in de chat. Ook is de live chat anoniem. Klanten vinden het soms lastig om vragen over een bepaald product te stellen. Aangezien de live chat anoniem is, is de grens voor het stellen van vragen lager.  

Al met al is een live chat voor deze sector een toegevoegde waarde.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *