Design buitenmeubelen

  • door

Heeft u een prachtige en unieke tuin en wilt u dit nog net wat mooier maken? Door eigen design buitenmeubelen aan te schaffen maakt u uw tuin nog exclusiever en mooier. Bij DutchRivièra kunt u tegen een scherpe prijs uw eigen tuinmeubelen ontwerpen want waarom zou u voor standaard kiezen als u ook exclusieve tuinmeubelen kunt kopen. 

Bij DutchRivièra staat de klant centraal, daarom raden de medewerkers ook design tuinmeubelen aan zodat u geen miskoop maakt. Design tuinmeubelen geven meer sfeer, passen perfect in uw buitenruimte en de kwaliteit is zeer hoog. Uw woonplezier al hiermee aanzienlijk stijgen. Weersomstandigheden zijn geen partij voor de kwalitatieve producten van Dutchrivièra. De tuinmeubels gaan lang mee, kunnen tegen een stootje en zijn zeer comfortabel. 

Eigen design buitenmeubelen

Een paar maanden geleden is onze tuin geheel opnieuw ingericht. Hierbij kregen we ook een prachtig nieuw terras. Echter hadden we nog moeite met het vinden van een mooie en passende loungebank. Toen we hoorden over de eigen design tuinmeubelen van DutchRivièra twijfelde we geen moment. Samen met één van de medewerkers hebben we een prachtig design gemaakt voor een loungebank. Deze werd op eigen wensen en behoeften gemaakt en binnen enkele weken stond de bank bij ons op het terras. 

Wij zijn zeer tevreden over de producten en diensten van DutchRivièra en raden u ook aan om eens een kijkje te nemen op de website