De vissershoed vond zijn oorsprong in…

Om eerlijk te zijn, de vissershoed is niet uitgevonden met het oog op esthetiek. Het hoofddeksel werd voor het eerst bedacht in de vroege jaren 1900 als een puur functioneel item dat door Ierse boeren en vissers werd gedragen als bescherming tegen de regen, wat mogelijk werd gemaakt door de brede naar beneden hellende rand. Het feit dat het kan worden opgevouwen om in een zak te passen, was ook een grote aantrekkingskracht. Daarna kwam hij af en toe es opzetten zoals , maar zijn grote comeback ligt in 2018 waar designers hem terug op de markt brachten

Katoen voor een goede hoofdbescherming .

De vissershoed ervaart een comeback en is in korte tijd terug een cult-object en trendy accessoire. Het is een heerlijke hoed voor een festival of feestje. Hij kan namijk regen en zon goed verdragen! We hebben een selectie aan neutrale kleuren zoals donkerblauw, grijs en beige, maar wie weet hou jij wel van een lekker printje? Loop je vaak met je hoofd in de zon? Dan heb je best een katoenen hoed binnen handbereik Een vissershoed voor mannen is comfortabel en praktisch. Het katoen is zwaar genoeg om je effectief tegen UV-straling te beschermen. Sommige hebben een extra uitrusting zoals een zweetband, een anti muggen netje, of waterdichte versies. Kies de gewenste kleur en maat op onze site!

Is een vissershoed prijzig?

De prijs wordt uiteraard bepaald door zijn design en materialen. Dat is ook logisch dat als je investeert in kwaliteit en duurzaamheid, je meer zal betalen. Wij kiezen voor waar voor je geld door af te nemen van betrouwbare leverancierse n bieden tegelijk een brede selectie aan die nauw wordt opgevolgd volgens de laatste modetrends. Zo blijf je er steeds trendy en zelfverzekerd uitzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *