De aankoop van onze eerste woning: hoe pak je het interieur nou aan?

  • door

Een tijdje geleden hadden we besloten onze eerste woning aan te kopen. We zijn goed begonnen met zoeken en hebben dan uiteindelijk een leuke woning gevonden. We hebben bewust niet voor een nieuwbouw gekozen of specifieker voor het zelf aanbouwen van de woning, aangezien we achteraf waarschijnlijk spijt zouden hebben van de keuzes die we gemaakt zouden hebben.

We hebben aldus gekozen voor een bestaande woning, maar daar was wel wat interieurontwerpers bij nodig. Door al de bijkomende stress, hadden we niet echt een idee hoe eraan te beginnen.

Beroep op een interieur-specialist

Zelf hadden we niet meer de energie om de perfecte inkleding te doen van onze woning. We hebben dan ook gekozen voor een externe partij. Die weet wat er momenteel hip is en wat goede oplossingen kunnen zijn om het interieur toch wat praktischer te maken. We hebben al onze voorkeuren aan hen doorgegeven en onze persoonlijke stijl, zodat het toch nog een persoonlijk interieur werd.

We zijn zeer tevreden van de interieur-specialist die we hebben aangesteld. In de toekomst zullen we zeker met een glimlach aan deze samenwerking terugdenken. Ze hebben met succes een mooi interieur gecreëerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *