Beautybehandeling Den Haag

  • door
Ontspanning

Lekker jezelf laten verwennen door de weeks of in het weekend. Het is goed om af en toe de wekelijkse sleur te doorbreken en even lekker te ontspannen. Dit is allemaal mogelijk bij James Massagetherapie. Massages en Beautybehandeling Den Haag zijn niet alleen goed om even lekker te ontspannen maar ook goed voor je lichaam. Ze kunnen de bloeddoorstroming bevorderen en je zenuwstelsel aanwakkeren. Verder kan een massage wonderen doen voor chronische pijn en gewrichtspijn. Dit komt door de plekken die je masseert. Deze staan in connectie met bepaalde delen van je lichaam en bepaalde organen. 

Welke massages kan je allemaal laten doen

James Massagetherapie heeft een team rondlopen die allemaal experts zijn op het gebied van massages. Ze hebben daarom een hele waslijst aan opties die mogelijk zijn. Zo kan je kiezen uit een bindweefsel reflexzone therapie of een deep tissue massage of een holistische ontspanningsmassage, ook kan je kiezen voor een Hoofd-, Nek- en schoudermassage. Verder is een Shiatsu Tafelmassage een optie of een sportmassage.

Ontspanning

Wellness behandelingen

Ze hebben naast de massages 3 verschillende wellness behandelingen. Ze hebben er eentje van een uur, eentje van 1,5 uur en eentje van 2 uur. In deze pakketten zit van alles en hoe langer het pakket hoe meer er wordt gedaan.